Chord Gitar Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah | www.liriklagu.info

Artist: Abiel Jatnika
Judul: Kapalang Nyaah
Jenis: Chord Gitar dan Lirik Lagu
INTRO:

Em C B Em
C Am B Em

B C B Em

Em
Teu wasa kedah ngantosan
               Am
Kanteunan mun lami
Hasrat hate ngagedur
   B
Hoyong patarema dina
              Em
soca sanaos sakiceup

C
Em

Em
Ieu hate teu puguh rasa
                    Am
Da bongan kapalang nyaah
    B
Mondok ge teu tibra
                    Em
Kanteunan ngimpen simpe

Reff:
Em
Sok hoyong ngebatkeun
           Am
Lamunan anjeun
     C
Nu sakitu anteungna
           Em
Ngogo teuteupan
Em
Sok hoyong nyieuhkeun ieu
   Am
kakangeun
        B
Tapi karasa asa leuwih kasiksa
      Em
nalangsa

         B
Mun tea mah anjeun
                   Em
Rek ngagoda duh gening ku tega

G Am C Em
Em C Am B
C Em C B Em

Em
Ieu hate teu puguh rasa
                    Am
Da bongan kapalang nyaah
   B
Mondok ge teu tibra
                     Em
Kanteunan ngimpen simpe

Em
Sok hoyong ngebatkeun
           Am
Lamunan anjeun
     C
Nu sakitu anteungna
           Em
Ngogo teuteupan

Lagunya enak banget lur, jangan lupa di subcribe ya youtube ane untuk cover dan belajar chord gitar!
By Rudi Gawa