Lirik Lagu Sulis - Tobat

Duh Gusti ingkang rekoso
Kagungan isining ndonyo
Sing gawe pasti lan jongko
Kang paring adil lan mulyo

Duh Gusti ingkang kuwoso
Nyipto bumi lan manungso
Moho adil lan ngapuro
Peparing ampun kawulo

Duh Gusti Allah ya Robbi
Pengeran kang Moho Suci
Sembah sujud kagem Gusti
Sholawat kagem sang nabi

Duh Gusti ingkang rekoso
Kagungan isining ndonyo
Sing gawe pasti lan jongko
Kang paring adil lan mulyo

Manungso podo elingo
Neng ndunyo namung sedhelo
Siro kabeh kebak duso
Enggal-enggal mertobato